تبلیغات
سپهر شاکری - طرز درست کردن ژلــه رنگین کمان
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سپهر شاکری
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سپهر شاکری
تفریحی و سرگرمی
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
سه شنبه 5 اسفند 1393 :: نویسنده : سپهر شاکری




مواد لازم:

پودر ژله های:

انگور یا شاتوت(برای بنفش)

بلوبری،تمشك آبی(برای آبی)

لیمو یا كیوی(برای سبز)

موز یا آناناس(برای زرد)

پرتقال(برای نارنجی)

آلبالو یا انار(برای قرمز)

بستنی لیوانی وانیلی:2 عدد






البته می توناید تعداد رنگهای ژله را كم كنید (اگر وقتتان كم بود) به نظرم باز هم قشنگیه خودش را خواهد داشت .

اگر از ظرفی مثل قالب ما استفاده می كنید به این نكته توجه كنید كه میزان ژله ای كه از هر نوع تهیه می كنید به ترتیب رنگ رنگین كمان همین طور زیادتر می شود .

برای اینكه متوجه منظورم بشوید دونه دونه رنگها را توضیح می دهم .

اولین رنگ(بنفش):
میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوری است .نصف پودر یعنی 5 قاشق را با نصف لیوان آب جوش حل كنید. برای شفاف تر شدن كمی روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد.





بعد حدود 4-5 قاشق از آن را كنار بگذارید و به بقیه 2-3 قاشق آب یخ اضافه كنید و در ظرف ژله بریزید.

البته قبل از آن ظرف ژله را با آب سرد بشویید و حدود 1 دقیقه در فریزر بگذارید ...



و در یخچال به مدت 45-60 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد (شاید زودتر از این زمان هم سفت شود )

فقط توجه داشته باشید نباید ژله ها خیلی سفت شوند چون در پایان لایه های ژله از هم جدا می شوند ...

بقیه ژله را (اگر سفت شده بود كمی حرارت بدهید) با دوقاشق بستنی كه در دمای اتاق شل شده مخلوط كنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20-30 دقیقه زمان بدهید تا سفت شود ...

مرحله 2 رنگ نیلی رنگ است كه تركیبش شامل 3 قاشق بلوبری و 2 قاشق ژله بنفش است .

این پودرها را با نصف لیوان آب جوش حل كرده و  باز هم 5 قاشق كنار بگذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه كرده بگذارید كمی سرد كه شد به آرامی روی لایه دوم بریزید ( این كا را آرام انجام بدهید و زمان بدهید تا خودش را بگیرد.

و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه كرده و روی لایه بعدی بریزید .



خب من فقط میزان مواد لایه های بعدی را میگم .

رنگ آبی:

6 قاشق ژله آبی را با یک کمی از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل كنید. 6 قاشق را كنار بگذارید برای مخلوط كردن با بستنی و بقیه را با 4 قاشق آب یخ مخلوط كنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید .

لایه بستنی باز هم با دو قاشق بستنی مخلوط می شود .







7 قاشق رنگ سبز با كمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط شود و 6 قاشق را كنار بگذارید و با بقیه اش 5 قاشق آب یخ مخلوط كنید و ...ادامه بدهید ... باز هم میزان بستنی 2 قاشق است .




8 قاشق ژله زرد با كمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل كرده و 7 قاشق را كنار بگذارید و مثل مراحل قبل عمل كنید.باز هم با همان 2 قاشق بستنی ...

9 قاشق ژله نارنجی را با یك لیوان آب جوش حل كرده و 7 قاشق را كنار بگذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط كنید و ...ادامه اش مثل مراحل قبل ...میتوانید این بار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بگذارید ...

تمام پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش حل كنید و با 1/4 آب سرد مخلوط كنید. و به آرامی روی مواد بریزید و بگذارید حدود یك روز در یخچال بماند (كمتر هم باشد اشكال ندارد ...)




بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرو كنید و آن را به آرامی داخل بشقاب یا ... برگردانید. البته قبلش با كارد كناره های ژله را جدا كنید.

یا میتوانید ظرفتان را داخل آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف را برگردانید.

ظرف من كمی پایین آن گود است كه رنگ قرمز دیده نمی شود .




این برش داده اش است .




نكات مهم:

حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بریزید
ژله هایی را كه می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید را بگذارید كمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نریزید .

نگذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا می شوند .
می شود ژله های هر مرحله را در فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنند

من دوست ندارم لایه های ژله بستنیم ضخیم باشد ولی اگر شما دوست داشتید می توانید موقع تقسیم بندی ژله آن را به نسبت 2 به 2 تقسیم كنید ولی خیلی بستنی نزنید...
اگر ظرفتان مستطیله میزان پودر ژله ها به یك اندازه می شود ...

منبع: sepehrshakeri2000.mihanblog.com




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 18 شهریور 1396 07:57 ق.ظ
Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you are a great author.I will
always bookmark your blog and will often come back someday.

I want to encourage yourself to continue your great posts, have a nice day!
سه شنبه 17 مرداد 1396 10:12 ق.ظ
Hey! This is kind of off topic but I need some
help from an established blog. Is it very difficult to
set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick.
I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to
begin. Do you have any points or suggestions?
Appreciate it
سه شنبه 17 مرداد 1396 02:01 ق.ظ
Normally I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to check out and do it!
Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice article.
جمعه 13 مرداد 1396 12:54 ب.ظ
I want to to thank you for this great read!! I certainly loved every little bit of it.

I've got you bookmarked to check out new stuff you post…
سه شنبه 15 فروردین 1396 03:30 ب.ظ
What's up everyone, it's my first pay a visit at this site, and paragraph is in fact fruitful designed for me,
keep up posting these types of content.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر