تبلیغات
سپهر شاکری - آموزش درست کردن قهوه ترک،از دم کردن قهوه تا نحوه سرو+تصاویر
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سپهر شاکری
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سپهر شاکری
تفریحی و سرگرمی
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
برای درست کردن قهوه ترک باید از پودر دانه های قهوه ی تازه برشته شده استفاده کنید. دانه های قهوه را در هاون بکوبید یا آسیاب کنید و پودر قهوه درست کنید. همچنین می توانید برای اینکه تجربه بهتری از درست کردن قهوه داشته باشید از قهوه جوش مخصوص استفاده نمایید.



آموزش درست کردن قهوه ترک و دم کردن قهوه ترک

این نوع قهوه معمولاً به عنوان قهوه ترک شناخته می شود و روش درست کردن آن در سراسر خاور میانه به یک شکل است. بنابراین به عنوان قهوه خاورمیانه هم شناخته می شود. در یونان در پاسخ به حمله ترکیه به قبرس در سال 1974 نام آن را به قهوه یونانی تغییر دادند که در حقیقت همان قهوه ترک است اما با یک نام متفاوت.

 

مواد لازم درست کردن قهوه ترک


(مقدار مواد در طی مراحل توضیح داده می شود)


- دانه های قهوه


- آب (در صورت تمایل می توان شیر را جایگزین آن کرد)


- شکر


- عطر و طعم دهنده های لازم



دانه های قهوه را انتخاب کنید. بهترین نوع آنها برای قهوه ترک عبارتند از: موکا، جاوا و وینی برشته شده. همچنین دانه های کمتر روغنی عربی هم انتخاب مناسبی است.


دانه های قهوه را خوب آسیاب کنید. پودر قهوه تان باید یکدست باشد و خیلی خوب آسیاب شده باشد. پودر قهوه آماده هم می تواند برای این کار مورد استفاده قرار گیرد، البته زیاد تازه نیست.



یک قاشق چای خوری سر پر (5 گرم) به ازای هر فنجان در) cezve قهوه جوش مخصوص( بریزید.cezve یک ظرف مخصوص است که قسمت پایین آن پهن است و دارای گردنی باریک، یک دهانه و دسته ای بلند است.
شکر را به میزان دلخواه خود اضافه کنید و برای هر فنجان به اندازه ی همان فنجان آب سرد در قهوه جوش بریزید.
اگر می خواهید عطر و طعم خوبی به قهوه تان بدهید می توانید مانند نسخه عربی آن مواد زیر را اضافه کنید:
2/1 قاشق چای خوری دانه هل خرد شده یا 8/1 قاشق چای خوری هل و دارچین و جوز و میخک.


مخلوط را با یک چنگال یا قاشق کوچک -مثل حرکت هم زدن تخم مرغ- خوب هم بزنید. چنگال بهتر از قاشق پودر خشک قهوه و آب را با هم مخلوط می کند.


قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاید. در مدتی که روی حرارت قرار دارد آن را هم نزنید. هر چه حرارت کمتر باشد قهوه طعم بهتری پیدا خواهد کرد. قهوه جوش را به حال خود رها نکنید.


مشاهده می کنید که قهوه شروع به کف کردن می کند. وقتی که کف شروع به بالا آمدن کرد، آن را با قاشق داخل فنجان بریزید زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد و کف تا دهانه ظرف بالا آمد، قهوه جوش را از روی اجاق بردارید و وقتی قهوه کمی از حالت جوش درآمد آن را داخل فنجان مخصوص قهوه ترکی بریزید. فنجان های مخصوص قهوه ترکی کوچکتر از فنجان های معمولی است. اگر فنجان مخصوص ندارید از فنجان کوچک معمولی استفاده کنید.
اگر قهوه تان خیلی کف دارد آن را با قاشق بردارید. سپس قهوه جوش را مجدداً روی اجاق بگذارید و همین کار را برای فنجان بعدی تکرار کنید.

برای اینکه کف قهوه از بین نرود، از کناره فنجان قهوه را داخل آن بریزید نه از وسط آن. کف قهوه گاهی اوقات در اسپرسو و در کشورهای اروپای غربی crema نامیده می شود که مانند کف شیر به نظر می رسد در حالی که داخل آن شیر ندارد. در کنار قهوه می توانید یک لیوان آب سرد هم سرو کنید. آب را پیش از قهوه می‌نوشند تا دهان تازه باشد و طعم قهوه را بهتر درک کنند.



سرو کردن قهوه ترک

دور و بر فنجان را تمیز کنید. خیلی بد است که قهوه روی لبه فنجان یا زیر نعلبکی آن ریخته شده باشد.


یک قطعه راحت الحلقوم -آب نبات آدامس مانندی که روی آن پودر شکر ریخته شده است- کنار آن برای شیرین کردن دهان پس از خوردن قهوه سرو کنید.


نوشیدن قهوه ترک

قهوه ترک را به آرامی می نوشند. حداقل یک دقیقه قبل برای برداشتن فنجان کوچک و نوشیدن قهوه صبر کنید.


موفق باشید






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 22 شهریور 1396 12:25 ب.ظ
I'm not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me.
Is anyone else having this problem or is it a issue on my
end? I'll check back later and see if the problem still exists.
سه شنبه 17 مرداد 1396 10:39 ق.ظ
Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that
I've really enjoyed browsing your weblog posts. After all I will
be subscribing for your feed and I hope you write once more very soon!
دوشنبه 16 مرداد 1396 12:52 ب.ظ
Simply wish to say your article is as astonishing.
The clearness to your put up is just nice and i could think you're a professional on this subject.
Well together with your permission allow me to take hold of your feed to keep up to date
with coming near near post. Thank you a million and
please carry on the enjoyable work.
شنبه 14 مرداد 1396 10:08 ب.ظ
Hi to all, how is everything, I think every one is getting more from this site,
and your views are good designed for new visitors.
یکشنبه 8 مرداد 1396 01:02 ق.ظ
Hello mates, how is all, and what you would like to say regarding this piece of writing, in my view its truly awesome in favor of
me.
شنبه 7 مرداد 1396 09:14 ب.ظ
What's Happening i'm new to this, I stumbled upon this
I have found It positively useful and it has aided me out
loads. I am hoping to give a contribution & assist different users like its aided me.

Great job.
جمعه 16 تیر 1396 07:22 ب.ظ
What's up, for all time i used to check website posts here early in the break
of day, because i love to learn more and more.
جمعه 2 تیر 1396 07:17 ب.ظ
چلیپا از خود نوشتن در حالی
که صدایی مناسب در آغاز آیا واقعا کار خوب با من پس از برخی از زمان.
جایی درون پاراگراف شما موفق به
من مؤمن متاسفانه فقط برای بسیار در حالی که کوتاه.
من هنوز کردم مشکل خود را با جهش در مفروضات و یک خواهد را سادگی به پر کسانی که
شکاف. در صورتی که شما در واقع که می توانید انجام من را
بدون شک بود در گم.
پنجشنبه 25 خرداد 1396 07:50 ب.ظ
بسیار ریشه از خود نوشتن در حالی که
ظاهر شدن دلنشین اصل آیا واقعا حل و فصل کاملا
با من پس از برخی از زمان. جایی
درون پاراگراف شما در واقع قادر به من
مؤمن اما تنها برای بسیار در حالی که کوتاه.
من با این حال مشکل خود را با جهش در
منطق و یک ممکن است را خوب به کمک پر کسانی که معافیت.
در این رویداد شما در واقع
که می توانید انجام من خواهد قطعا بود تحت تاثیر قرار داد.
پنجشنبه 17 فروردین 1396 05:45 ب.ظ
It's going to be end of mine day, but before finish I am
reading this wonderful piece of writing to improve my knowledge.
سه شنبه 15 فروردین 1396 09:34 ق.ظ
Why visitors still make use of to read news papers when in this technological
world the whole thing is existing on net?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر